Post by morrsagenoonse on Feb 12, 2022 4:22:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Kas Skin Editor 3D sobib minu Minecrafti naha jaoks ideaalselt?
Suht halb... aga mulle meeldib see igatahes halb, sest seal on KUULUTUSTE TIFUUUN, aga joonistada ma tean ikkagi 😠
lollakas, nahad kaovad. laps ajab jonni. ta ei ärritu kunagi. kuid see rakendus purustab tema spordi pärast seda, kui ta on tund aega millegi kallal töötanud, siis see on kadunud.
Ma kasutan seda rakendust umbes 5/6 kuud ja seda oli lihtne kasutada, kuid nüüd on reklaam, mis muudab rakenduse avamise võimatuks... Nii et see taaskäivitub ja see juhtub Iga kord, kui proovin rakendust avada. See on nagu silmus. Palun parandage see probleem, sest see on minu lemmikrakendus Minecrafti naha redigeerimiseks ja minu arvates parim
Väga lahe
See on hea, kuid minu ainus probleem on see, et te ei saa seda kehaosa, millega töötate, tsentreerida.
See on tõesti hea rakendus. See võib enamiku seda kasutavatest inimestest tõesti õnnelikuks teha. Olen siin teinud mõned päris lahedad skinnid ja selle suurepärast rakendust on väga lihtne kasutada
Ma ei saa oma nahka päästa, ma ei tea, milles probleem
Ma armastan seda rakendust väga, see on väga lihtne kasutada pööramisfunktsiooni, kustutuskumm on tõesti kasulik ja veebikataloog on tõesti korralik, kuid minu üks kaebus on see, et gradiendi skaalal on värvide loomine väärtusega üsna raske, kuid siiski. vinge!
see oli lahe, funktsioonid olid korras, aga siis, kui see päästis kogu mu raske töö läks puht :// kulutasin nii palju aega mustri redigeerimisele ja skini kasutades selgub, et ühe või kahe poolega ei juhtunud midagi, kui Veendusin, et tegin kõik õigesti! desinstallitud, milline pettumus.
See rakendus on hämmastav! See töötab minu jaoks suurepäraselt ja ma tegin täna oma esimese uue naha ja see näeb suurepärane välja! Ainus probleem on ilmuvate reklaamide tohutu hulk, kuid ma saan nendega hakkama. Peale selle on see ideaalne ja sobib minusugusele inimesele!
Ma ei saa nahka päästa
Väga kasuta täis, kuid see ei salvesta kõiki ülekatte tekstuure, nii et olin natuke pettunud.
Hea. Mind vihaseks ajades. See rakendus rikub mu nahka pidevalt, kui ma üritan üht asja tagasi võtta, eemaldab see kõik minu edusammud. Parandage see, proovides jääda nii rahulikuks kui võimalik.
See on suurepärane ja peab olema minecrafti funktsioon, kuid kui ma lahkun rakendusest ja lähen sinna tagasi, kaovad mu pikslid
see on suurepärane! Mulle meeldib, kuidas saate oma naha luua ja seda mängus tegelikult kasutada! Siiski on üks probleem, kerimine on liiga kiire ja seda on raske täiuslikuks saada
See ei laadi nahka alla ega lase mul ka nahka importida. Mulle meeldis see rakendus. See oli parim naharedaktori rakendus, mille olin leidnud. Jätan selle praegu oma seadmesse, kuid kui neid vigu kuu jooksul ei parandata, desinstallin selle. Täname, et lugesite seda. Kui olete rakenduse parandanud, annan uuesti 5 tärni.
see on hea viis minecrafti naha loomiseks! Samuti on väga lihtne veenduda, et miski pole ebaühtlane 😃
Parim parimatest Mulle meeldib see, seda on uskumatult lihtne hallata ja ma armastan värvide mitmekesisust. Suvel kustutas see rakendus kõik mu maailmad, kuid õnneks taastasin need nüüd, tean, kuidas seda rakendust kasutada. BTW otsige inspiratsiooni kroomilt ja viimistlege nahka, et muuta see enda omaks!
Ma armastan rakendust, see aitas palju rp-i. Soovitan teil hankida see rakendus on tõesti kasulik rollimängude ja muude asjade jaoks, mida soovite teha, saate luua mis tahes naha, mis teie südameasjaks soovitan seda rakendust 20 5-st, kui see on nii võimalik, tänan, et kuulasite mu kommentaari
See on päris hea, sellel on kindel süsteem ja kena vaikepalett. Mul on kaks peamist etteheidet, esimene on see, et alati, kui ma salvestan, näib mõni osa teisest kihist (ülekattest) ilma nähtava põhjuseta kaduma. Ma arvan, et see on viga ja loodan, et see parandatakse. Teine kaebus on rakenduses olevate reklaamide tohutu hulk. Iga kord, kui ma naha salvestan, impordin või ekspordin, ilmub umbes 5 sekundi pikkune reklaam. Mõnikord ilmuvad need lihtsalt juhuslikult. See on üsna ärritav.
Halb! Proovin kataloogist nahka otsida, kuid kõik see näitab Steve skini.
Kataloog ei tööta 😢
Skin Editor 3D for Minecraft Narzędzia irtj
1 tärn minu vigastamise eest ära installi seda häkker on seal kui pöörad ümber näed häkkerit
See rakendus on vastik, sest naha loomisel töötab see minu jaoks, kuid kui ma mängin oma sõpradega mitmikmängus, näen ma oma nahka, aga mitte teisi mängijaid, nii et ma andsin teile 0 tärni ja ma ei saa anda 0 tärni nii 1 tärn tähendab 0 tärn minu jaoks ok u prügikasti rakenduse looja ok ma ütlen sulle midagi.........................linnud laulavad.......lilled õitsevad ja nendel päevadel peaksid sinusugused täiskasvanud/lapsed põlema.........in......helllllll!!!!!!!!!!!! pööra ümber täiskasvanu/laps ohhh u readyOkOk valmis
On osa, kus keha ei katu täielikult. Tegin naha, panin selle oma galeriisse, mängisin minecrafti, siis nägin seda... Kui ma liigun, on tühimik, kus seda kehaosa ei ole maalitud nagu siis, kui vaatad üles, su kael pole maalitud nii, nagu sa tahtsid, kui sa lihtsalt seisad, su käed liiguvad ja ma näen tavalisi steve Nahaosi.
See isegi ei tööta, ma ei saanud asjal klõpsata, annaksin sellele 0 tärni, kui oleks võimalus, proovisin seda taaskäivitada, kuid see juhtus uuesti ja siis proovisin seda teise nutitelefoniga ja sama asi juhtus väga halvasti
Rakendus töötab suurepäraselt, kogu aeg pööramistööriista ja joonistustööriista vahel vahetamine on tüütu, kuid peale selle toimib see nahkade tegemiseks suurepäraselt. Minu üks kaebus on see, et tegin oma sõbrale naha ja galerii eksport on nende jaoks liiga madala kvaliteediga. Kas saate luua parema viisi nahkade üleslaadimiseks ja sõpradega jagamiseks.
World Football League სპორტი gocp
see töötab, aga ma ei saa oma nahal kõike värvida, näiteks torso külge, ma ei saa värvida, peaksite seda ilmselt tegema, sest saate värvida iga osa
Kui rakendus mind selle trummiga mängust välja logib, läheb mu nahk pidevalt kaduma
Parim just see, mida ma otsisin. Saan teha mis tahes naha, mida ma tahan, isegi YouTuberi nahad või nahad, millel on minu logo, ja kuidas säästa aega, kui käime läbi teiste inimeste töö või töö, saame kõike üle sadade naha aitäh hulgast valida, see oli just see, mida ma otsisin ja vabandust, et mul on tippimisel probleem, ma teen vea ja kirjutan palju, nagu praegu kirjutasin selle kõik 👍
Ma armastan seda!! Tegin sellega imeilusa naha, millest olen unistanud... aga üles laadides (mõlemat pidi) oli pea täiesti külili keeratud ja 5 tundi rasket tööd oli rikutud, läksin selle tõttu väga kurvaks. Palun parandage see. Ma olin nii ärritunud ja ausalt öeldes pettunud.
Seda on hea kasutada, kuid veetsin kaua aega oma ükssarviku nahal, kuid see ei öelnud mulle, kumb on ees ja taga, nii et pean selle uuesti tegema ja isegi kui see on nii, peab see selgemaks tegema
See rakendus on väga suurepärane! Ma ei pane reklaamide vastu midagi, aga kui teete seda, siis lülitage lihtsalt internet välja. Igatahes on värvipalett mitmekesine ja rakendust ennast on väga lihtne kasutada! Soovitan seda.
Mul pole minecrafti, kes minecrafti tegi, palun parandage see, et see oleks tasuta
Mul oli vaja teha ainult üks nahk, kuid valikusse jõudmine oli tõesti lõbus ja sellel võib olla ka palju detaile, hea kraam.
See on parim redigeerimiskogemus, mis mul on olnud, välja arvatud asjaolu, et nüüd pean selle kustutama ja uuesti installima, sest ma ei saa sellest rumalast reklaamist välja, ma hakkan seda vihkama, tegelikult sellepärast andsin sellele ühe tärni soovi. võiks anda sellele pool tärni😡 Okei, pole midagi, ma annan sellele negatiivse tärni, kui saaksin, kustutasin selle lihtsalt ja installisin uuesti ning nüüd ei saa ma midagi teha. See on vaieldamatult halvim rakendus, mida ma kunagi kasutanud olen.
Korralik, aga ei luba uut (er) "Slim- 3px" käetüüpi, ainult "Classic- 4px".
See on hea, kuid raske töötada vähesega. See teeb mulle peavalu, kuid see on hea trolli nahkade tegemiseks, mis teile meeldib, kuid ma soovitan teha selle õpetuse
See rakendus ärritab kõigepealt mõnda nahka, mida ma oma galeriis sirvin, ei tööta ja KUI KUULUB LISAND JA AINULT POOL EKRAANIST NING NÄITAB SULE nuppu, kuid mul on kiire ja pärast seda, kui klõpsasin lihtsalt oma telefoni tagasi nuppu LÄHUSIN RAKENDUSEST PÄRAST TAGASI SELLE LOLLA LISANDI, MIS KADUNUD JA KA MU NAHA, MILLE PUUDUB PALJU OSI JA MÕNED ON HÄVINUD NING MÕNED ON TAGASI PÖÖRDUNUD. MINA OLEN NII tüütu, nii et ma KUSTUKSIN SELLE, kuid rakendus oleks suurepärane, KUI KÕIK VÄLJA KÕIK! laadige alla mõni muu rakendus KRUVI SEE
seda on tõesti hästi ja ülilihtne kasutada ja kätte saada! Ma ei muudaks tegelikult midagi peale värviringi, ilmselt teeksin värvi valimise lihtsamaks, aga see on ainult mina. see on üldiselt ilus!
see töötab tõesti hästi, kuid reklaamid muutuvad pisut tüütuks.
See on lõbus, kuid mõnikord EI päästa see nahka minecrafti ja kui ma proovin seda galeriist peale panna, siis ütlen, et see pole minecrafti nahk rumal ja ma pole üldse õnnelik, ma kulutan 70 MINUTIT NAHA VALMISTAMISEKS JA NÜÜD MA EI SAA SEDA SÄÄSTA? Pls parandage viga