Post by morrsagenoonse on Feb 12, 2022 4:13:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uphill Rush Water Park Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox açarları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Uphill Rush Water Park Racing 2022 version ▞▞▞
Bu gözəl oyundur, lakin 25-ci səviyyəli gecə parkında çətin səviyyədir
Gözəl oyundu .amma 3 ulduz verdim, çünki problem var. Siz də görə bilərsiniz, amma yaxşıdır
Çoxlu reklamlar, amma başqa cür yaxşı oyun.
Bu oyun gözəl və maraqlıdır, lakin 60-cı səviyyədə dayandı
Bu oyun cox superdi ama oynaya bilmirem isdeyam ama men bu oyunu oynaya bilerem bir liya menim işimi bacarir men bu oyunun özü xoşuma gelir beli bu cox cox cox gozel oyundur siz qura bilersiz ve oynaya bilersiniz oynaya biləcəyiniz bir PS var, onların poçt səviyyələri var və çoxlu sikkələr var, təşəkkür edirəm
Bu gözəl oyundur, lakin sizə bütün trekləri necə birləşdirəcəyinizi göstərmək lazımdır
Vay nə heyrətamiz oyundur mən artıq 21-ci səviyyəyə çatmışam bu oyun çox möhtəşəmdir siz bu oyunu sınayın mən tələsikliyi və oyunçuları da çox bəyənirəm 👍👍👍👍👍👍💗💗💗💗💗
onun nöqtələrində laggy ola bilər, lakin tahts başqa onun tamam.
Yükləyə bilmirəm, amma bu oyunun əla olduğunu hiss edirəm, ona görə də indilik yalnız 2 ulduz.
Çox gözəl oyun idi, amma bir maneədə təkər borusundakı xarakterim maqnitlənmiş kimi idi
Bu yaxşıdır.. Çalışmalısınız.. Fərqli dünyaları var idi və oyun o qədər də çətin deyil .. Həm də həyəcan təlaşını sınamalısınız. Amma hər dəqiqə reklam göstərir.
Uphill Rush Water Park Racing Rennsport rxpr
Çox yaxşı deyil, lakin 100% quraşdırır və ilk 1%-dən başlayır
Bu, həqiqətən yaxşı proqramdır. amma qıcıqlanmağa davam edir.
Uphill Rush Water Park Racing 자동차 경주 mhax
Bu oyunu bəyənirəm Bu çox yaxşı oyundur
Mən yenidən yükləmişəm .Amma şəkillərdən göründüyü kimi əla görünür.Məncə .
Mən bu oyunu sevirəm heç bir reklam yoxdur, reklamlarla sizi narahat etmir. Hər dəfə onu yükləsəniz, ən şanslı qız/oğlan ola bilərsiniz.
Gözəl ya yox deyə bilmərəm çünki oyun açılmır amma 2 dəqiqə açılır sonra həmişəlik yenidən dayanır Mən bu oyunu on ildən sonra 10 il açmağa çalışıram bu element oyununu silib yeni dirty room adlı puzzle oyunu quraşdırıram .
Hero Factory - Idle tycoon Szimulációs játékok wbah
Uphill Rush Water Park Racing 자동차 경주 mhax
Çox asandır. Tamam vaxt itkisi. Çox reklam var
bu həqiqətən heyrətamiz və əyləncəlidir. Mən bu oyunu sevirəm, qrafikası və səviyyəsini təmizləmək asandır. Mən onu sevirəm
Bu yaxşı oyundur
Çox yaxşı oyun və idarə etmək asan..... bu oyunu oynamağı bilməyən insanlar "idarə etmək çətindir" deyən adam kimi idarə edə bilmirlər srs
2 oynamağımı istəmir zəhmət olmasa düzəldin 😠😠 gözəl görünür amma yox zəhmət olmasa
Ela beyendim
Bu yaxşı oyundur, mənim üçün çətin olsa da, 5 yaşdan yuxarı uşaqlar üçün deyil
Səviyyəni keçmək çox çətindir 😞
Uphill Rush Water Park Racing Αγώνες sqb
çox pis deyil və çox yaxşı deyil bu oyunu heç bəyənmədim
ümumi layiqli oyun. uşaqlarımın xoşuna gəlir, lakin onlar düşünürlər ki, başın yuxarı və ya aşağı enməsini göstərmək üçün idarəetmələr dəyişə bilər.
yaxşıdı amma ilişib qalmaq olar
Bu oyun cox amma cox gozeldi ela.👍
Bu heyrətamiz oyundur Y 4 ulduz verdim, çünki hər hansı bir şey var və mənim xoşuma gəlmir bu oyunu endirdikdən sonra bunun səbəbini biləcəksiniz
1 ulduz buraxmağımın səbəbi çoxlu reklamların olması və almalı olduğum çox şeyin olmasıdır.
Gözəl oyun çox maraqlıdır amma mən yeni səviyyə yarada bilmirəm və yeni borular və bir şey əldə edə bilmirəm, amma oyun real su parkından daha çoxdur