Post by breaketarpeidi on Feb 9, 2022 18:30:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مولد کد تقلب primogems ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
Sonic Dash - Endless Running آرکید wzy
Movement یک بازی باگ است اما در کل بازی خوبی است.
در کل بسیار سرگرم کننده است، تلاش برای جمع آوری چیزها از مراحل و تلاش برای کسب امتیاز بالا بسیار سرگرم کننده است!، من آن را به افرادی که به بازی هایی مانند این علاقه دارند توصیه می کنم.
طبق تجربه من فکر می کنم این یک سرگرمی عالی است و در حین انجام این بازی چیزهای زیادی برای یادگیری وجود دارد.
شما باید انتخاب کنید که پیشرفت در تلفن یا ابر ذخیره شود. ما نباید مجبور باشیم. اگر ابر را انتخاب کنید، زیرا نمیخواهید آن را در تلفنتان ذخیره کنید، در نهایت همه چیزهایی را که برای آن زحمت کشیدهاید از دست میدهید. ما نباید انتخاب کنیم
بازی ها بسیار هیجان انگیز است
دانلود بازی های آرکید + تفننی - لاستروید
به ترین بازی دستان درسته تان درت نه کونه 😄😄
من بازی سرگرم کننده را دوست دارم، اما اخیراً مشکلات ورودی اصلی وجود دارد که به نظر می رسد سمت سرور باشد. به عنوان مثال، تلاش برای حرکت در هوا و سقوط از نقشه، مانند لغزش چندین واحد به سمت چپ نقشه.
بعد از چند سال دوری از آن دوباره نصب شد. دیدن شخصیتهای جدید و نقشههای جدید عالی است، اما از اینکه اگر یک ارتقاء دائمی خریداری کنید، دیگر تبلیغات غیرفعال نمیشوند، ناامید هستم. بد نیست در ازای چیزهای رایگان، گزینه تماشای ویدیو را داشته باشم، اما داشتن تبلیغات غیرقابل رد شدن به عنوان بخشی از گیم پلی استاندارد بدون هیچ راهی برای حذف آنها بسیار بد است.
خیلی بازی خوبی است دست سازندش درد نکنه 💙💙
به طور کلی یک بازی سرگرم کننده برای انتخاب و بازی برای 10-15 دقیقه، اما در طول سال ها به یک کابوس پر از تبلیغات تبدیل شده است. تبلیغات برای همه چیز وجود دارد - کسب یک چرخش، داشتن یک بار دیگر در هنگام از دست دادن زندگی، کسب ارتقاء بهتر برای شخصیت خود، دریافت 100 سکه، و غیره. اگر از سیستم تبلیغاتی ناراحت نیستید، احتمالاً از آن لذت خواهید برد. ، در غیر این صورت دوری کنید.
تبلیغات!!!! هنگامی که یک تبلیغ ظاهر می شود و کل صفحه شما را اشغال می کند، در آن مرحله شما نمی توانید هیچ کاری انجام دهید جز بستن برنامه یا تماشای آن... قبلاً به این "ویروس" می گفتند.
Sonic Dash - Endless Running آرکید wzy
Dragon Village Казуални bqcd
بازی مفرح. تنها مشکل این است که چگونه پیشرفت بازی ذخیره می شود. ممکن است به دستاوردهایی که می دانید قبلاً به دست آورده اید، نرسید. گرفتن شخصیت های جدید بسیار سرگرم کننده است. من مجبور نبودم چیزی بخرم، حتی اگر در بازی خرید وجود داشته باشد. ساختن برای ارتقاء سرگرم کننده است. فقط آرزو کنید دستاوردها به درستی به روز شوند.
بازی بسیار خوبی است، مانند این که شخصیت های جدیدی اضافه می شوند. به دنیاهای بیشتری با مناظر شاید جذاب تر نیاز دارید. فقط دوست نداشتم، من پسرم را با ایمیلم از تلفن قدیمی استفاده میکنم، و اخیراً از گوشی اصلیام که این بازی را با آن بازی میکردم ارتقا دادهام، و به نظر نمیرسد چیزی را که روی آن کار میکردم روی تلفنم بیاورم... همچنان تلاش میکند تا با پسرانم همگام شوید من حتی نمیدانم چگونه باید پشتیبانگیری را انجام دهم تا بتوانم با تلفن قدیمی دیگرم همگامسازی کنم. بیش از 8 میلیون امتیاز با تقریباً همه شخصیت ها
من واقعاً این بازی را دوست دارم اما به کارهایی مانند: 1: بعد از 9 هزار کمی کند و باگ می شود. 2: برخی از اشکالات اینجا و آنجا.
آریا
این برخی از بازیهای چرخشی است که کمی تقلبی هستند، اما وقتی میتوانید برای گرفتن امتیاز جدید وارد عمل شوید، خوب است.
SEGA HARDlight - Ice Cream anyone? Head over to Sonic...
من به این 4 ستاره داده بودم. جدیدترین به روز رسانی واقعاً بازی را تغییر داد و نه برای بهتر شدن. من ظاهر دشمنان را دوست ندارم و قطعاً از نحوه تنظیم مأموریت ها خوشم نمی آید. حداقل برای مدتی از آن لذت بردم. وقت آن است که به سراغ چیز دیگری بروید.
Sonic Dash شما با دویدن امتیازات خود را کسب میکنید و با دویدن جذابیت بازی را احساس این بازی از سری
بق4یهحفقا54عفف5ع544فففبببففععبللرلبررددددددبفهخعق☺😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 ☺😠😈😈😈😈😈
Running و رکورد زنی می باشد.
بازی
Download Sonic Dash for free on Android and iOS! ... I Want To Play With Lunar Blaze , Lucky Whisper , Lantern Silver and Primaveral Cream in Sonic Dash.
خیلی سرگرم کننده است، ای کاش وظایف را سریعتر انجام می داد، من می خواهم بیش از یک بار در هر 2 ساعت بازی کنم.
Sonic Dash - Endless Running Arkadne igre cjz
علی بود
من متنفرم از اینکه مجبورم به تماشای برنامه ها اضافه کنم. بازی واقعا سرگرم کننده است، می تواند از برخی بهبود پاسخگویی کنترل استفاده کند. من واقعاً دوست دارم بازی هایی که اضافه می کنند اختیاری هستند تا منابع را جمع آوری کنند. اما مجبور شدن به تماشای یک افزودنی پس از باخت، باعث میشود بازی را ببندم و من را به حذف آن نزدیکتر میکند. من درک می کنم که نیاز به اضافه کردن و تراکنش های خرد وجود دارد، اما باید به درستی انجام شود.
بازی خوبه 🖒🖒
من همین الان از اندروید به آیفون تبدیل شدم و تمام اطلاعاتم پاک شد!؟ من نمی دانم چگونه شناسه خود را در تلفن جدیدم تغییر دهم، بنابراین همه داده ها و کاراکترهای ذخیره شده خود را بازیابی می کنم. من یک سال است که آنها را جمع آوری کرده ام، دوباره از صفر شروع نمی کنم
چند ربات و موانع دیگر، باس فایت، چالش روزانه، منطقه و شخصیتها را اضافه کنید.
من به تازگی شروع به بازی کردن این بازی کردم اما باید بگویم که خیلی از آن لذت می برم😊
5*، با این تفاوت که من با تبلیغاتی که گهگاه قسمت مربعی را که نیمه بالایی صفحه را می پوشاند، مشکل جدی دارم. دیدن آنچه که در حال رخ دادن است در بعضی مواقع بسیار سخت میکند، زیرا موانع ورودی را در حین دویدن پوشش میدهد و دکمههای رابط روی صفحه اصلی، مانند دکمه فروشگاه، جزئیات رویداد، و به معنای واقعی کلمه هر چیز دیگری در نیمه بالایی صفحه را پوشش میدهد. شاید دکمه مکث را ذخیره کنید.
Sonic Dash شما در نقش گربه ی
سلام عالی ترین بازی هست فکت غول های نهایی زیاد کنید چون فکت 2 هست
عالییییییییی😍😍
Sonic Dash. گرافیک عالی و گیم پلی سرگرم کننده در سبک آرکید. محصول کمپانی معتبر SEGA. نسخه معمولی + نسخه مود شده.